Винегрет

//Винегрет

Винегрет

Орц:

  • Ногоон вандуй 150 гр
  • Төмс 3 ш
  • Хүрэн манжин 1 ш
  • Лууван 2 ш
  • Сонгино 1 ш
  • Давсалсан өргөст хэмх 3 ш
  • Даршилсан байцаа 200 гр
  • Амтлагч ногоо

Хийх арга:

  1. Төмс, лууван, хүрэн манжинг гүйцэд болтол нь чанана.
  2. Чанасан ногоонуудыг өргөст хэмх, байцааны хамт жижиглэж хэрчээд вандуй нэмж сайтар хольж хутгана.
  3. Ногоонуудыг холиод 30 минут байлгасны дараа ургамлын тос давс нэмж хутгаад дээгүүр нь жижиглэж хэрчсэн амтлагч ногоо цацаж өгнө.

Эх сурвалж: Гэр гэртэй тогооч сэтгүүл №08 /2012/

 

2016-10-17T22:50:41+00:00 2012 оны 12-р сарын 01|Зөвлөгөө|

Leave A Comment