Шимт нухаш – Хүрэн манжин

Шимт нухаш - Хүрэн манжин

Хүрэн манжин, цэвэршүүлсэн ус, сонгино, төмс, ургамлын тос, сармис, элсэн чихэр, давс, цууны хүчил, нимбэгний хүчил

Хадгалах горим

Нарны шууд тусгалаас хол 0-(+20) хэмх 18 сар хадгална. Онгойлгосноос хойш 3 хоног хөргөгчинд хадгална.

Хэрэглэх зөвлөмж

Өглөөний цайнд талхан дээр түрхэж идэх, Зутан шөл хийх, Шөлтэй хоолонд өнгө амт оруулах, Шууд дангаар нь идэх, Усанд найруулж шингэлэн ногооны ундаа хийж ууж хэрэглэнэ.