Шимт нухаш – Лууван

Орц найрлага

Лууван, амтат чинжүү, хаш, цэвэршүүлсэн ус, ургамлын тос, сонгино, улаан лоолийн нухаш, саримс, элсэн чихэр, давс, лаврын навч, перец

Хадгалах горим

Нарны шууд тусгалаас хол 0-(+20) хэмх 18 сар хадгална. Онгойлгосноос хойш 3 хоног хөргөгчинд хадгална.

Хэрэглэх зөвлөмж

Стейкны соус болгон хэрэглэх, Хэрчсэн махан дээр түрхэж идэх, Өглөөний цайнд талхан дээр түрхэж идэх, Бүх төрлийн 2-р хоолонд хольж хутгаж идэх, Ногооны салатыг амтлах, Зутан шөл хийх, Шөлтэй хоолонд өнгө амт оруулах, Шууд дангаар нь идэх, Усанд найруулан шингэлэн ногооны ундаа хийж ууж хэрэглэнэ