Шимт нухаш – Амтат чинжүү

Орц, найрлага

Хаш, сонгино, цэвэршүүлсэн ус, амтат чинжүү,улаан лоолийн нухаш, ургамлын тос, элсэн чихэр, давс, сармис

Хадгалах горим

Нарны шууд тусгалаас хол 0-(+20) хэмх 18 сар хадгална. Онгойлгосноос хойш 3 хоног хөргөгчинд хадгална.

Хэрэглэх зөвлөмж

Стейкны соус болгон хэрэглэх, Хэрчсэн махан дээр түрхэж идэх, Өглөөний цайнд талхан дээр түрхэж идэх, Бүх төрлийн 2-р хоолонд хольж хутгаж идэх, Ногооны салатыг амтлах, Зутан шөл хийх, Шөлтэй хоолонд өнгө амт оруулах, Шууд дангаар нь идэх, Усанд найруулж шингэлэн ногооны ундаа хийж уух, Кето дэглэм барьдаг хүмүүс болон жин хасах зорилгоор хэрэглэж болно.