Hot Dog хийх бяцхан зөвлөгөө

Home/Зөвлөгөө/Hot Dog хийх бяцхан зөвлөгөө

Hot Dog хийх бяцхан зөвлөгөө

Орц:

  • Туна загас
  • 1 х/х эрдэнэшишийн үр
  • 2 ш жижиг зууван талх
  • 2 х/х илчлэг, тослог багатай майнноез
  • 2 х/х үрсэн бяслаг
  • ¼ аяга жижиглэсэн байцаа (iceberg lettuce)
  • Үрэгчээр үрсэн тал лууван
  • 2 ш жижиг помидор

Хийх арга:

  1. Юуны түрүүнд та шарах шүүгээгээ 200 хэмд халаах хэрэгтэй. (fan-forced option) Халж байх зуур та туна загас, эрдэнэшишийн үр, майноезаа хамтад нь миксэрдээрэй.
  2. 2 талхаа таллан хэрчээд (бүрэн салгахгүй) миксердсэн хольцоо таллан 2 талхандаа хавчуулаад дээр нь бяслагнаасаа цацна. Үүнийгээ шарах шүүгээнд 5-6 мин шараад бэлэн болно.
  3. Шарах шүүгээнээсээ гаргаад бага зэрэг хөргөж бэлэн болсны дараа жижиглэн хэрчсэ байцаа, үрэгчээр үрсэн лууван, жижиг помидороо таллан хуваагаад дээрээс нь тавин бэлэн болно.
2015-08-08T10:14:58+00:00 2015 оны 08-р сарын 08|Зөвлөгөө|

Leave A Comment