2 төрлийн жимсний ундаа

//2 төрлийн жимсний ундаа

2 төрлийн жимсний ундаа

changaanzЧангаанзны ундаа

Орц:

  • Чангаанз 40 гр
  • Элсэн чихэр 3-5 гр
  • Ус 120 мл

Хийх арга:

  1. Чангаанзыг бүлээн усаар зайлж угаагаад тагтай саванд урьдчилан 8 цаг дэвтээнэ. Дэвтээсэн чангаанз дээр ус, чихрийн ханд хийгээд зөөлөн галаар тагтай нь 30 минут буцалгаж болгоод буцалсны дараа тагтай нь байлгаж хөргөнө.
  2. Чихрийн хандыг бэлтгэхдээ: усанд элсэн чихэр хийж зөөлөн гал дээр тогтмол хутгаж 10-12 минут буцалгаад шүүн тунгаана. Чихрийн ханд бэлтгэхэд чихэр усны харьцаа 1:1 байхаар тооцож авна.

dsadadadadХар чавганы ундаа

Орц:

  • Хар чавга 40 гр
  • Элсэн чихэр 5 гр
  • Ус 160 мл

Хийх арга:

Хар чавгыг бүлээн усанд хийж буцалгана. Дээр нь бага зэрэг элсэн чихэр хийгээд гаргана.

2016-10-17T22:47:20+00:00 2015 оны 04-р сарын 27|Зөвлөгөө|

Leave A Comment