Шорлог хийцгээе

//Шорлог хийцгээе

Шорлог хийцгээе

barbeque1Орц:

  • 500 гр хонины цул мах
  • 100 гр сонгино
  • 200 гр улаан лооль эсвэл өргөст хэмх, чинжүү
  • 1 ш нимбэг
  • 1 х/х уксус
  • 1 х/х тос

Хийх арга:

  1. Хонины махаа 25-31 гр хэртэй дөрвөлжин хэрчиж, паалантай саванд хийн, хэрчсэн сонгино, уксус, лаврны навч, нимбэгний хүчил, давсаар амтлан сайн хольж хутган сэрүүн газарт 5-6 цаг байлгана.
  2. Махыг амт орж, зөөлөрсний дараа шоронд хийж завсраар нь сонгино, чанасан төмс, улаан лооль, өргөст хэмхээс сонгон хавчуулж задгай гал дээр шарж болгоно. Жигд болгохын тулд сайн эргүүлж тойруулах хэрэгтэй.

Монгол хоолны шилдэг жорууд-2 /2012/

2016-10-17T22:50:32+00:00 2013 оны 01-р сарын 12|Зөвлөгөө|

Leave A Comment