Шарсан яргай /salmon/ загас

//Шарсан яргай /salmon/ загас

Шарсан яргай /salmon/ загас

fried-salmon-patties-recipeОРЦ: (1 порц)

  • Яргай загас 250 гр
  • Амтат чинжүү
  • Лууван
  • Брокколи
  • Төмс
  • Нимбэгтэй перц
  • Васаби /хренээр хийдэг халуун паст/
  • Цөцгий
  • Цөцгийн тос

 Хийх арга:

  1. Яргай загасаа нимбэгтэй перецээр амт тохируулж, халаасан хайруулд цөцгийн тосонд шарна.
  2. Хачирт орох ногоог урьдчилан хэрчиж бэлтгэнэ. Төмсийг давс, лаврийн навчтай усанд чанаж шүүгээд цөцгийн тосонд хуурч майоранаар амтлана.
  3. Олгохдоо бага зэрэг васабитай цөцгийний сүмстэй олгоно.
2016-10-17T22:48:25+00:00 2014 оны 05-р сарын 29|Зөвлөгөө|

Leave A Comment