Шарлотка

//Шарлотка

Шарлотка

kjahsdОрц:

  • Өндөг 4 ш
  • Сахар 170 гр
  • Гурил 100 гр
  • Алим 2 ш
  • Сливочное масло бага зэрэг

Хийх арга:

  1. Алимаа угааж хальс болон хатуу хэсгээс нь салгаад нарийхан хэрчинэ. Өндөгөө хагалаад хөөстэй болтол миксердэж хутгана.
  2. Хутгасан өндөг дээрээ сахараа бага багаар уустал нь хийж дахин миксердэнэ. Мөн гурилаа ч бас сахар шигээ бага багаар хийн халбагаар сайтар хутгана.
  3. Мөн гурилаа ч бас сахар шигээ бага багаар хийн халбагаар сайтар хутгана. Бэлтгэх саваа маслоороо бага зэрэг тослоод дээрээс нь бэлтгэсэн гурилаа 1/3 хэмжээгээр хийж хэрчсэн алимаа тавиад үлдсэн гурилаа дээрээс нь хийнэ.
  4. Урьдчилан 180 хэм хүртэл халаасан шарах шүүгээндээ хийгээд 30-40 минут болгоно. Дотор талыг нь шалгахыг хүсвэл шүдний чигчлүүрээр хатгаж үзээд хуурай байвал бэлэн болсон гэсэн үг.

Hot news №180 /2015/

2016-10-17T22:47:23+00:00 2015 оны 04-р сарын 22|Зөвлөгөө|

Leave A Comment