Шанзалсан хавирга

//Шанзалсан хавирга

Шанзалсан хавирга

ribОрц:

  • Хонины хавирга
  • Тос
  • Булцуут сонгино
  • Шар лууван
  • Сүүл
  • Гурил
  • Яншуй
  • Өндөг
  • Төмс
  • Цагаан будаа
  • Кетчуп
  • Давс
  • Повоор

Хийх арга:

  1. Хонины махтай хавиргыг бүтнээр буюу хоёр хувааж махны өнгөн хөрсийг нь уутлан өвчөөд урьдчилан чанаж машиндсан шар лууван, татсан өндөг зэргийг сүү давс, повороор амт тохируулан шанзалж гаднаас нь тослоод тостой хайруулд бага зэрэг шарсны дараа шарах шүүгээнд хийж гүйцээн болгоно.
  2. Шарж байх үедээ хэд хэдэн удаа эргүүлж жигд шарах хэрэгтэй. Ингэж бэлтгэсэн хавиргыг таваглаж, чанасан төмс, жигнэсэн будаагаар хачирлан кетчуп дусааж, жижиглэсэн ногоон сонгино цацаж чимэглээрэй.
2016-10-17T22:47:14+00:00 2015 оны 05-р сарын 25|Зөвлөгөө|

Leave A Comment