Шалз чанасан гахайн махтай кимчи

Home/Зөвлөгөө/Шалз чанасан гахайн махтай кимчи

Шалз чанасан гахайн махтай кимчи

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Орц:

  • Кимчи 300 гр
  • Гахайн мах 300 гр (хавтгай дөрвөлжин хэрчинэ)
  • Ус 1,5 л
  • Гучүгару 1 том ц/х
  • Гучүжан 2-3 ц/х
  • Сармис 4 хумс (бяцална)
  • Ногоон сонгино 1 ш (жижиглэн хэрчинэ)
  • Давс бага зэрэг
  • Хар перец бага зэрэг

Хийх арга:

  1. Гахайн махаа савны ёроолд тарааж тавих ба кимчигээ бүхлээр нь савны гол хэсэгт махны дээр тавина.
  2. Дээрээс нь бэлдсэн ус, гучүгару, гучүжан, сармис, ногоон сонгиноо хийж хүчтэй галаар буцалгана. Буцалж эхлэхэд хар перец, давс хоёроо хийж, галын хүчийг багасган зөөлөн гал дээр 1 цаг орчим буцалгана.
  3. 1 цагийн дараа кимчи болсон байх ба галаа унтраан, кимчигээ идэхэд тохиромжтой хэмжээгээр хэрчиж махтайгаа цуг таваглан идэхэд бэлтгэнэ.
2016-10-17T22:46:34+00:00 2016 оны 04-р сарын 29|Зөвлөгөө|

Leave A Comment