Шавар саванд жигнэсэн үхрийн мах

Home/Зөвлөгөө/Шавар саванд жигнэсэн үхрийн мах

Шавар саванд жигнэсэн үхрийн мах

bulgogi hot powОрц:

  • Үхрийн мах  200 гр
  • Солонгос цуу буюу канжан  3 халбага
  • Сахар  2 халбага
  • Давс 1/2 халбага
  • Нухсан сармис  1 халбага
  • Машиндсан ногоон сонгино   1 халбага
  • Давс,хар перец 1 халбага,
  • Тал бөөрөнхий сонгино
  • Гүнжидийн тос  ½ халбага
  • Болсон пүнтүүз  100гр

Хийх арга:

  1. Шавар саваа халааж махаа болгоно.
  2. Халуун шөл 2 аягыг хийж буцалгана.
  3. Бөөрөнхий сонгино,пүнтүүзээ хийж дахин нэг буцалгана.

Үхрийн махан хоолны нууц жорууд-с

2016-10-17T22:49:11+00:00 2013 оны 12-р сарын 04|Зөвлөгөө|

Leave A Comment