Чинжүүтэй хуурга

Home/Зөвлөгөө/Чинжүүтэй хуурга

Чинжүүтэй хуурга

pepperОрц: 4 хүн

  • Ургамлын тос 3 х/х
  • Гахайн утсан өөх 80 гр
  • Сонгино 1 ш
  • Сармис 3 хумс
  • Үхрийн татсан мах 600 гр
  • Улаан чинжүү 1 ш
  • Лаазалсан томат 500 гр
  • Цөцгий 150 гр
  • Давс, нунтаг хар перец,  яншуй

Хийх арга:

  1. Гахайн өөхийг шоо дөрвөлжин хэрчинэ. Ургамлын тосоо халаагаад гахайн өөхөө шарна. Дээрээс нь сармис сонгиноо хийж хуурна.
  2. Татсан махаа нэмж хийгээд шаргал болтол нь шарж хутгаж болгоно.Давслаж перец цацна. Чинжүүгээ урт савхан хэрчинэ. Шарж болгосон махан чинжүү, лаазтай томатаа хийгээд 15 минут зөөлөн гал дээр жигнэж болгоно.
  3. Дахин давсалж, перец цацна. Таваглахдаа зелень нэмж, 1халбага цөцгий хийж өгнө.

100 шилдэг хоолны жор-с

2016-10-17T22:49:50+00:00 2013 оны 06-р сарын 14|Зөвлөгөө|

Leave A Comment