Чацарганаар төрөл бүрийн шүүс бэлтгэцгээе!

//Чацарганаар төрөл бүрийн шүүс бэлтгэцгээе!

Чацарганаар төрөл бүрийн шүүс бэлтгэцгээе!

chatsarganaЧацаргана,  цөцгий,  луувангийн шүүс

Шинэхэн лууванг нарийн үрүүлд үрж, 2 давхар шүүлтүүрээр шүүж шүүсийг нь аваад нэг аяга цөцгий, 1-2 хоолны халбага чацарганы цэвэр шүүс нэмнэ.

Чацаргана, алим, луувангийн ундаа

Бүрэн боловсорсон дунд зэргийн хэмжээтй таван алимыг угааж цэвэрлээд нимгэн хэрчиж халуун усанд хийж буцалтал нв халааж, гал дээрээс авч 2 цаг хөргөөд шүүж хандыг авна. Энэ нь 4 аяга орчим байхад болно. 2 ширхэг лууванг үрэгчээр үрж эсвэл шүүс шахагчаар шүүсийг нь шахаж аваад үүнийгээ алимны хандтай хольж хоолны 2-3  халбага чацарганы цэвэр шүүс нэмэхэд сайхан амттай ундаа болно.

Чацарганатай сүү

Хөөрүүлж өрөм, зөөхийг нь авсан 0,5 л сүүн дээр 5 хоолны халбага чацарганы исэж муудаагүй цэвэр шүүс хольж сайтар хутгаж ууна. Энэ нь бага насны хүүхэд, эхчүүд, өндөр насиай хүмүүст нэн тохиромжтой.

Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл №02 /2013/

2016-10-17T22:50:16+00:00 2013 оны 03-р сарын 12|Зөвлөгөө|

Leave A Comment