Цэцэгт байцаатай лапша

//Цэцэгт байцаатай лапша

Цэцэгт байцаатай лапша

broccoli-soup Орц : 4 хүн

  • Үхрийн мах  500 гр
  • Сонгино 2 ш
  • Лууван  1 ш
  • Сельдерь 1 багц
  • Ургамлын тос 4 хоолны халбага
  • Цэцэгт ногоон байцаа 200 гр
  • Давс
  • Нунтаг хар перец

Хийх арга:

  1. Махаа 2,5л усанд хийгээд буцалгана. Буцлангуут 1 сонгино хийгээд 1 цаг 30 минут зөөлөн гал дээр болгоно. Дараа нь махаа аваад дөрвөлжин хэрчинэ.
  2. Гурилаа давс, өндөгний шар, 2 халбага ургамлын тос хийгээд зуурна. 30 минут байлгаад элдэж таслана.
  3. Ногоонуудаа хэрчинэ. Сонгиноо 3 минут шараад сельдериэ нэмж дахин 4 минут шарна. Буцалж байгаа шөлрүү ногоо, мах, гурилаа хийгээд 5 минут буцалгаад  давс, хар перец цацаад таваглана.
2016-10-17T22:49:38+00:00 2013 оны 09-р сарын 11|Зөвлөгөө|

Leave A Comment