Цагаан дарс, Ригатони гоймонтой хуурга

Home/Зөвлөгөө, Хоолны жор/Цагаан дарс, Ригатони гоймонтой хуурга

Цагаан дарс, Ригатони гоймонтой хуурга

Цагаан дарс, Ригатони гоймонтой хуурга

Prep Time10 mins
Cook Time15 mins
Total Time25 mins
Course: Үндсэн хоол
Servings: 4 хүн

Ingredients

  • 1 х/х оливийн тос
  • 4 ш зайдас
  • 2 ш сармис (16 жижиг хэсэг болгож жижиглэх)
  • 300 г томато соус
  • Пармезан бяслаг үрсэн
  • 500 г ригатони гоймон
  • 1 АТГА базил навч (жижиглэн тасдсан)
  • 200 мл цагаан дарс

Instructions

  • том хайруулын тавганд тосоо халаан зайдсаа шаргал өнгөтэй болтол нь хуураад сармисаа нэмэн 1 минут хуурна.
  • Цагаан дарсаа хийж буцалган дарсныхаа хагасыг ууршиж дуусангуут томато соусаа хийн бага гал дээр гоймонгоо болтол 10минут буцалгана.
  • Энэ хооронд: Гоймонгоо хэдэн минут болгох зааврын дагуу давстай усанд болгоод шүүж авна.
  • Болсон гоймон базил навчаа соус руу хийн хольж хутгаад бэлэн болно.

2017-01-26T16:14:59+08:002016 оны 10-р сарын 28|Зөвлөгөө, Хоолны жор|

Leave A Comment