Цагаан дарс, Ригатони гоймонтой хуурга
- 1 х/х оливийн тос
- 4 ш зайдас
- 2 ш сармис (16 жижиг хэсэг болгож жижиглэх)
- 300 г томато соус
- Пармезан бяслаг үрсэн
- 500 г ригатони гоймон
- 1 АТГА базил навч (жижиглэн тасдсан)
- 200 мл цагаан дарс
- том хайруулын тавганд тосоо халаан зайдсаа шаргал өнгөтэй болтол нь хуураад сармисаа нэмэн 1 минут хуурна.
- Цагаан дарсаа хийж буцалган дарсныхаа хагасыг ууршиж дуусангуут томато соусаа хийн бага гал дээр гоймонгоо болтол 10минут буцалгана.
- Энэ хооронд: Гоймонгоо хэдэн минут болгох зааврын дагуу давстай усанд болгоод шүүж авна.
- Болсон гоймон базил навчаа соус руу хийн хольж хутгаад бэлэн болно.
Leave A Comment