Тахианы махан бүрмэл

//Тахианы махан бүрмэл

Тахианы махан бүрмэл

jhxcvОрц:

  • Тахианы цээж мах
  • 1 аяга талхны үйрмэг
  • Тал аяга үйрүүлсэн бяслаг
  • Тус бүр 1 цайны халбага давс, хатаасан (dried thyme), (dried basil)
  • Тал аяга хайлуулсан масло

Хийх арга:

  1. Зуухаа (шарах шүүгээгээ) 200 хэм хүртэл халаана. Тахианы махаа хааш хаашаа 3-4см хэмжээтэй хэрчинэ. Талхны үйрмэг, давс, халуун ногоогоо миксердэнэ.
  2. Тахианы махаа хайлуулсан маслондоо дүрээд миксердсэн талхны хольцондоо эргүүлнэ. Жигнэх тавгаа масло болон эсвэл оливын тосоор тослоод тахианы махаа тавина. Бүгд бэлэн болсон хойно шарах шүүгээндээ 20 мин жигнээд болно.
  3. Эрүүл мэндэд сайн тослог багатай шингэн соус болон ногоо хажууд нь таваглан бэлэн болно.
2016-10-17T22:47:05+00:00 2015 оны 08-р сарын 09|Зөвлөгөө|

Leave A Comment