Хүрэн манжингийн салат

//Хүрэн манжингийн салат

Хүрэн манжингийн салат

Beet_SaladОрц: 1 хүн

  • Хүрэн манжин 240 гр
  • Цөцгий 1 х/х
  • Бууцай 5-6 ш

Хийх арга:

  1. Хүрэн манжинг арилгаж цэвэрлээд дөрвөлжин хэрчиж жигнэнэ. Жигнэх явцдаа томат паст, лаврын навч, үрлэн перецээр амт тохируулна.
  2. Манжинг хэт зөөлрүүлж болохгүй гал дээрээс гаргаж хөргөнө. Угааж хатаасан бууцайг хэсэглэн хувааж тавганд дэвсээд дээр нь хүрэн манжин, цөцгийг хийж өгнө.
  3. Дээгүүр нь багахан хэмжээний жижиглэж хэрчсэн улаан лооль цацаж өгч чимэглэнэ.

Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл №06 /2013/

2016-10-17T22:49:49+00:00 2013 оны 06-р сарын 16|Зөвлөгөө|

Leave A Comment