Хоолны зарим нэг зөвлөгөө

//Хоолны зарим нэг зөвлөгөө

Хоолны зарим нэг зөвлөгөө

  • ХүнсЯс махны шөлийг сонгино, лууван зэрэг ногоогоор амтална. Шөлөнд хийхийн өмнө тэдгээрийг тосгүйгээр бага зэрэг шарсан байна. Шөлөнд түүхий өндөг хийхдээ бага зэрэг хөрсөн шөлөн хийн сайтар хутгаад хийвэл жигд таарна. Шөлийг удаан тойрог хөдөлгөөнөөр хутгах хэрэгтэй. Хурдан хутгавал чанах явц удаашрана.
  • Хиамыг хатахаас хамгаалахын тулд түүний хэрчсэн хэсэг дээр цөцгийн тос түрхэх юм уу, эсвэл түүн дээр зүсэмхэн лимон тавих хэрэгтэй. Хэрвээ сүүг удаан хугацаагаар хадгалах шаардлага гарвал сүүндээ маш бага хэмжээний элсэн чихэр хийж буцалгах хэрэгтэй.

 

  • Хөлдсөн төмсийг хүйтэн усанд угаагаад гэсгээлгүйгээр ширүүн буцалж байгаа усанд хийж чанана. Төмсний нухашийг машиндаж хийхэд тохиромжгүй. Өнгө нь харлаж С витамины ихэнх хувь алдагддаг. Арилгаад удсан төмсийг хөх толбо үүсгэхгүйн тулд усанд нь жаахан цагаан цуу нэмж буцалгавал өнгө амт нь алдагдахгүй.
2016-10-17T22:47:11+00:00 2015 оны 06-р сарын 25|Зөвлөгөө|

Leave A Comment