Хаш, улаан лоольтой шпагетти

//Хаш, улаан лоольтой шпагетти

Хаш, улаан лоольтой шпагетти

Орц

  • Сармис 2 хумс
  • Улаан лооль 2 ш
  • Хаш 1 ш
  • Давс, нунтаг хар перец
  • Цөцгийн тос 25 гр
  • Оливын тос
  • Сонгино 1 ш
  • Пармезан бяслаг
  • Шпагетти 300 гр
  • Тимьян

Хийх арга

  1. Саванд ус, давс хийж буцалгаад шпагетти хийж чанах бөгөөд гоймонгийн төрлөөс нь шалтгаалан 7-8 минут чанана.

  2. Сонгиныг жижиглэн хэрчээд, дунд зэргийн гал дээр 1х/х оливын тосонд 5-7 минут зөөлөрч тунгалаг өнгөтэй болтол нь хуурна. Хашийг 0,5 см зузаантай байхаар хэрчээд дээгүүр нь давс цацаж тавина.

  3. Сармис лоолийг өөрийн хүссэнээр хэрчээд, хайруулын тавган дээр нэмж хуурах бөгөөд бага зэрэг давс, тимьян нэмж хуурна.

  4. Шпагеттиг болмогц нь шүүж авна. Гоймон чанасан уснаас 1 х/х хэмжээтэйг авч үлдэнэ. Сүмс дээр цөцгийн тос нэмж хольж хутгана. Пастаг таваглааддээгүүр нь үйрүүлсэн пармезан цацаж ширээнд өгнө.

БЭЛТГЭЛ
10 minutes
НИЙТ
20 minutes
Порц
2
2017-10-24T09:53:00+00:00 2017 оны 10-р сарын 23|Хоолны жор|

Leave A Comment