Хатаасан цагаан манжингаар хийсэн хачир

Home/Зөвлөгөө/Хатаасан цагаан манжингаар хийсэн хачир

Хатаасан цагаан манжингаар хийсэн хачир

yygfОрц:

  • Хатаасан цагаан манжин 2 аяга

Амтлагч

  • Татсан ногоон сонгино 1 том халбага
  • Татсан сармис 1 том халбага
  • Цуу 1 том халбага
  • Чинжүүний сүмс 1 том халбага
  • Давсалсан гүнжидийн үр 1 том халбага
  • Давсалж дарсан мёлчи загасны шүүс 1 том халбага
  • Гучүгарү ½ том халбага
  • Элсэн чихэр 2 том халбага

Хийх арга:

  1. Хатаасан цагаан манжингаа усанд дэвтээж 1 хоног байлгана.
  2. Татаж жижиглсэсэн сонгино, сармис, давсалж дарсан мёлчи загасны шүүс, цуу чинжүү, элсэн чихрээ хооронд нь хольж амтлагч болгоно.
  3. Дэвтээсэн хатаасан цагаан манжингаа усыг нь шавхаад амтлагчтайгаа холино.
  4. Идэхийн өмнө давсалсан гүнжидийн үрээ цацаж өгнө.
2016-10-17T22:47:25+00:00 2015 оны 04-р сарын 07|Зөвлөгөө|

Leave A Comment