Хар чавганы ундаа

//Хар чавганы ундаа

Хар чавганы ундаа

harchavgaОрц : (2 порц)

  • Хар чавга 100 гр
  • Элсэн чихэр 2 х/х
  • Ванильны сахар 0.5 ц/х
  • Гвоздика (лиш буюу хадаас гэж бас нэрлэдэг) 4ш
  • Бөөрөнхий анхилуун перец 4ш (перец душистый горошком)

Хийх арга :

  1. Хар чавгыг угаана. Саванд 0.5 л ус хийж буцалгана. Дээр нь хар чавга хийгээд 5 минут буцалгана.
  2. Чавга дээр энгийн болон ванильны сахар, гвоздика, перец нэмж 4 минут буцалгана. Ундааг гал дээрээс гаргаад таглаатай нв 1 цаг байлгасны дараа шүүж хэрэглэнэ.
2016-10-17T22:47:43+00:00 2015 оны 01-р сарын 27|Зөвлөгөө|

Leave A Comment