Хар чавганы ундаа
Орц : (2 порц)
- Хар чавга 100 гр
- Элсэн чихэр 2 х/х
- Ванильны сахар 0.5 ц/х
- Гвоздика (лиш буюу хадаас гэж бас нэрлэдэг) 4ш
- Бөөрөнхий анхилуун перец 4ш (перец душистый горошком)
Хийх арга :
- Хар чавгыг угаана. Саванд 0.5 л ус хийж буцалгана. Дээр нь хар чавга хийгээд 5 минут буцалгана.
- Чавга дээр энгийн болон ванильны сахар, гвоздика, перец нэмж 4 минут буцалгана. Ундааг гал дээрээс гаргаад таглаатай нв 1 цаг байлгасны дараа шүүж хэрэглэнэ.
Энэ нийтлэлийг түгээх, Хэрэгсэлээ сонгоно уу!
Leave A Comment