Улаан лооль , сонгинотой халуун талх

Home/Зөвлөгөө/Улаан лооль , сонгинотой халуун талх

Улаан лооль , сонгинотой халуун талх

16888567323965998_OFCiHDdi_bОрц: 2 порц

  • Талх 2 зүсэм
  • Улаан лооль 1 ш
  • Сонгино 1 ш
  • Цөцгийн тос 50 гр
  • Үйрүүлсэн бяслаг 2 х/х
  • Давс

Хийх арга:

  1. Талхан дээрээ цөцгийн тос түрхээд үйрүүлсэн бяслаг цацаж дээр нь цагираг хэлбэртэй хэрчсэн лооль, сонгино тавиад давс, перец , ургамлын тос цацаж өгнө.
  2. Шарах шүүгээг 200 хэм хүртэл халаагаад хачирласан талхыг 10 минут жигнэнэ.

Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл №08 /2012/

2016-10-17T22:50:41+00:00 2012 оны 12-р сарын 15|Зөвлөгөө|

Leave A Comment