Та Тагтуританд дуртай юу?

//Та Тагтуританд дуртай юу?

Та Тагтуританд дуртай юу?

tagturitanОрц:

  • Тахиа 1 ш
  • Төмс 3 ш
  • Лууван 1 ш
  • Бөөрөнхий болон ногоон сонгино тус бүр 1 ш
  • Сармис 2 хумс
  • Элсэн чихэр 3 ц/х
  • Хар перец, давс /бага зэрэг/
  • Ус 1 л
  • Гучужан, гучугару / солонгос, үндэсний амтлагч/

Хийх арга:

  1. Тахианы махаа хүйтэн усанд сайтар угааж  1 л усандаа хийж 15-20 минут чанана.
  2. Төмс лууванг том хэмжээтэй хэрчиж буцалж буй шөлөндөө нэмж буцалгана.
  3. Ойроцоогоор 5 минутын дараа бөөрөнхий болон ногоон сонгино, гучужан, гучугару, сармис /бяцлана/, элсэн чихэр, хар перец, давс зэргийг өөртөө тааруулан хийж сайтар хутгаж буцалгана.
  4. Төмс, лууван болох үед шөл тань ширгэж өтгөрсөн байх ёстой. Хэрэв шөл өтгөн байвал ус нэмж болно.
2016-10-17T22:50:38+00:00 2012 оны 12-р сарын 27|Зөвлөгөө|

Leave A Comment