Тахианы махан Паста

Home/Зөвлөгөө/Тахианы махан Паста

Тахианы махан Паста

32Орц: 2 хүн

  • Гоймон 200 гр
  • Оливын тос 1 ц/х
  • Тахианы цээж мах хальсгүй
  • Хуурай цагаан дарс 4 ц/х
  • Вандуй 1 аяга
  • Давс
  • Жижиглэж зүссэн яншуй 4-5 ц/х

Хийх арга:

  1. Саванд давстай ус хийж буцалгана. Гоймонгоо хийгээд 8-10 минут буцалган болгоно. Хайруулын тавгаа халаасны дараа тахиагаа хоёр талыг нь дөрвөн минут нийтдээ 8 минут шарна.
  2. Тахиан дээрээ дарсаа хийж уурштал нь шарна. Гоймонгоо шүүх зуураа тахиан дээрээ вандуй, цөцгий нэмж хутгасны дараа таглан 2 минут болгоно. Бэлэн болсон хоолоо таваглаад дээр нь яншуй цацаж чимэглэнэ.

INFO №290 /2014/

 

 

 

 

2016-10-17T22:47:43+00:00 2015 оны 01-р сарын 31|Зөвлөгөө|

Leave A Comment