Татсан махаар хийсэн шорлог

//Татсан махаар хийсэн шорлог

Татсан махаар хийсэн шорлог

minced meat barbequeОрц:

  • Үхрийн мах 800 гр
  • Сонгино 1 ш
  • Жижиглэж хэрчсэн яншуй 1/2 аяга
  • Давс
  • Хар, улаан нунтаг перец

Хийх арга:

  1. Том саванд татсан мах давс, яншуй, жижиглэж хэрчсэн сонгино, перецээ хийгээд сайтар холино.
  2. Шанзийг 6 тэнцүү хуваагаад жижиг шоронд 3см-ийн диаметртэй байхаар гонзгой хэлбэрт оруулан сайтар нягтаршуулж гараараа зөөлөн базаж өгөөд халаасан цогон дээр үе үе эргүүлж тойруулан гүйцэд болтол нь шарна.
  3. Энэхүү шорлог нь ер бусын амттай зөөлөн шорлог болдог

Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл №07 /2013/

2016-10-17T22:49:44+00:00 2013 оны 07-р сарын 16|Зөвлөгөө|

Leave A Comment