Орц:
- Үхрийн мах 800 гр
- Сонгино 1 ш
- Жижиглэж хэрчсэн яншуй 1/2 аяга
- Давс
- Хар, улаан нунтаг перец
Хийх арга:
- Том саванд татсан мах давс, яншуй, жижиглэж хэрчсэн сонгино, перецээ хийгээд сайтар холино.
- Шанзийг 6 тэнцүү хуваагаад жижиг шоронд 3см-ийн диаметртэй байхаар гонзгой хэлбэрт оруулан сайтар нягтаршуулж гараараа зөөлөн базаж өгөөд халаасан цогон дээр үе үе эргүүлж тойруулан гүйцэд болтол нь шарна.
- Энэхүү шорлог нь ер бусын амттай зөөлөн шорлог болдог
Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл №07 /2013/
Leave A Comment