Таргаар даршилсан тахиан махан хуурга Орц 1 кг тахианы цул мах 250 мл тараг 1 ш нимбэг 4-5 ш бөөрөнхий хар перец Давс Лаврын навч Карри амтлагч Хийх арга Тахианы махыг сайтар угааж хатаагаад дунд зэргийн хэмжээгээр хэрчинэ. Дарш бэлдэхдээ: давс, тараг нимбэгний шүүс, карри, бөөрөнхий хар перец, лаврын навч зэргийг холино. Энэхүү даршиндаа тахианыхаа хэрчсэн махыг хийж 5 цаг орчим байлгана. Махаа гаргаж шорлогны модон савханд хатгаж ширүүн галаар эсвэл гриллээр шарж болгоно. БЭЛТГЭЛ 5 hours НИЙТ 5 hours 25 minutes Порц 4 хүн Хэвлэх Админ 2017-01-27T14:44:49+00:00 2016 оны 06-р сарын 04|Зөвлөгөө, Хоолны жор| Энэ нийтлэлийг түгээх, Хэрэгсэлээ сонгоно уу! FacebookTwitterLinkedinRedditTumblrGoogle+PinterestVkEmail Leave A Comment Хариулт болиулах Comment Recipe Rating Notify me of follow-up comments by email. Notify me of new posts by email.
Leave A Comment