Таны Баярын ширээнд: Зууханд жигнэсэн Авокадо

Home/Зөвлөгөө/Таны Баярын ширээнд: Зууханд жигнэсэн Авокадо

Таны Баярын ширээнд: Зууханд жигнэсэн Авокадо

avocadoОрц: 4 хүн

  • Авокадо 2 ширхэг
  • Жижиг сам хорхой 8-12 ширхэг
  • Пиццанд зориулсан бяслаг бага зэрэг
  • Нимбэгний шүүс
  • Давс, перец

Хийх арга:

  1. Авокадогоо дундуур нь хуваан, жимсээ гэмтээлгүйгээр ясыг нь авна. Зүссэн хэсгээ дээш харуулан тавихад далийхааргүй болгон, ёроолын хальсыг хэсэгхэн газар нимгэн хэрчиж аваад, нимбэгний шүүсээ цацаж тавина.
  2. Сам хорхойгныхоо нурууны хар судал, хальсыг нь авна. Чийгийг нь арчин аваад давс перецээр амтална.
  3. Авокадоныхоо хонхорхойд сам хорхойгоо 2-3 ширхэгийг хийгээд бяслагаа авокадо дээгүүрээ жигдхэн тараан тавина. Авокадоны илүү шарсан хэсэг нь зууханд жигнэхэд өнгө нь хувираад борлочих учир бяслагаараа аль болох бүтнээр нь бүрж өгнө.
  4. 140 хэмд халаасан зууханд 15 минут орчим буюу бяслагаа хайлтал нь жигнээд бэлэн болно.

TV ZONE №293 /2013/

2016-10-17T22:49:04+00:00 2013 оны 12-р сарын 26|Зөвлөгөө|

Leave A Comment