Солонгос хоолны хачир хийж сурцгаая

//Солонгос хоолны хачир хийж сурцгаая

Солонгос хоолны хачир хийж сурцгаая

987Хуурсан сармисны гол

Орц:

  • Сармисны гол 100 гр
  • Цэцэгт сам хорхой 100 гр
  • Ургамалын тос 1 том халбага

Амтлагч:

  • Татсан сармис 1 жижиг халбага
  • Цуу 2 том халбага
  • Хуурч бутлаагүй гүнжидийн үр
  • Гүнжидийн тос

Хийх арга:

  1. Сармисны голыг угаагаад усыг нь шавхсаны дараа 3 см урттай хэрчинэ. Цэцэгт сам хорхойг хуурай тавганд тосгүй хуурч хальснаас нь цэвэрлэнэ. Цэцэгт сам хорхойг хуурай тавганд тосгүй хуурч хальснаас нь цэвэрлэнэ.
  2. Ургамлын тосоор тослосон тавганд татсан сармисаа хуурч үнэр гарангуут сармисны гол, цэцэгт сам хорхойгоо хийж хуурна.
  3. Бэлэн болонгуут нь амтлагчаа хийгээд хурдан хуурч болгоно. Эцэст нь гүнжидын үрээ цацна.
2016-10-17T22:47:23+00:00 2015 оны 04-р сарын 14|Зөвлөгөө|

Leave A Comment