Севиче буюу түүхий загасны зууш

/, Хоолны жор/Севиче буюу түүхий загасны зууш

Севиче буюу түүхий загасны зууш

 

Севиче буюу түүхий загасны зууш

Prep Time15 mins
Cook Time5 mins
Total Time20 mins
Course: Зууш
Cuisine: Ази хоол
Servings: 1 хүн

Ingredients

  • 100 мл Лайм шүүс
  • 2 хумс Сармис/няцалсан/
  • 30 г Яншуй
  • 1 ш Улаан сонгино
  • 10 г Хар перец
  • 20 г Далайн давс
  • 150 г Тилапиа загас
  • 1 ш Халуун улаан чинжүү
  • 80 г Эрдэнэ шиш
  • 1 ш Нимбэг

Instructions

  • Загасны махыг шоо дөрвөлжин хэрчиж сармис, давс, хар перец, лайм шүүс, халуун чинжүүг хольж амт тохируулан 5-10 минут хөргөгчинд хийнэ.
  • Угааж ариутгасан шилэн аяганд эхлээд эрдэнэ шишээ хийж амталсан махаа хийн яншуй нимбэгээр чимэглэн бэлэн болно.
2017-01-26T14:35:59+08:002016 оны 12-р сарын 11|Зөвлөгөө, Хоолны жор|

Leave A Comment