Севиче буюу түүхий загасны зууш

  • 100 мл Лайм шүүс
  • 2 хумс Сармис/няцалсан/
  • 30 г Яншуй
  • 1 ш Улаан сонгино
  • 10 г Хар перец
  • 20 г Далайн давс
  • 150 г Тилапиа загас
  • 1 ш Халуун улаан чинжүү
  • 80 г Эрдэнэ шиш
  • 1 ш Нимбэг
  1. Загасны махыг шоо дөрвөлжин хэрчиж сармис, давс, хар перец, лайм шүүс, халуун чинжүүг хольж амт тохируулан 5-10 минут хөргөгчинд хийнэ.

  2. Угааж ариутгасан шилэн аяганд эхлээд эрдэнэ шишээ хийж амталсан махаа хийн яншуй нимбэгээр чимэглэн бэлэн болно.