Сармистай шпагетти

//Сармистай шпагетти

Сармистай шпагетти

zurag7Орц: 2 хүн

  • Оливийн тос аяганы ¼
  • Улаан лоолийн сүмс 2 ц/х
  • Хэрчсэн сармис
  • Давс
  • Шпаггети гоймон 200 гр
  • Хэрчсэн яншуй 2 ц/х
  • Хэрчсэн ногоон сонгино 1 ц/х

Хийх заавар:

  1. Хоол бэлтгэх савандаа 3 литр ус хийж буцалгана. Хайруулын тавганд бэлдсэн оливийн тос, улаан лоолийн сүмс, сармис болон 1 ц/х давс хийн холино.
  2. Зөөлөн гал дээр сармисаа шаргал болтол нь 5 минут хутгана. Савтай халуун усандаа гурван удаа 1/2 ц/х давс хийж, дээрээс нь гоймонгоо хийж буцалгана.
  3. Буцалгах явцдаа бага багаар хутгана. Ингээд бэлэн болсон гоймонгоо хайруулын тавгандаа хийж, дээр нь яншуй, ногоон сонгино нэмээд хутгана.
2016-10-17T22:46:49+00:00 2015 оны 12-р сарын 23|Зөвлөгөө|

Leave A Comment