Сармисны соустай үхрийн шарсан мах

//Сармисны соустай үхрийн шарсан мах

Сармисны соустай үхрийн шарсан мах

sarmisОрц:

  • Үхрийн нуруу,гуяны мах 600 гр /3мм зузаантай хэрчиж бэлдэнэ/
  • Салатны байцаа 1 бөөрөнхий / махтайгаа адил хэмжээгээр хэрчиж бэлдэнэ/
  • Улаан чавга 20 ш үрнээс салгаж нимгэн хэрчинэ
  • Хушны самар 3 том халбага /нухаж бэлдээрэй/
  • Үхрийн мах амтлах
  • Киви ½ ш, усан үзмийн дарс 2 том халбага,
  • цуу 3 том халбага, сахарын сироп 1 том халбага

Сармисны соус:

  • Болсон сармис 20 хумс
  • Горчиц 1 том халбага
  • Уксус 2 том халбага
  • Сахар 2 том халбага
  • Оливийн тос 1 том халбага

Хийх арга:

  1. Үхрийн махаа амталж нэг нэгээр нь шарна. Сармисны соусны бүх хольцыг нь хольж нухна.
  2. Навчаа дэвсээд махаа тавьж улаан чавга,самраар чимж сармисны соусны хамтаар тавьж өгнө.

Үхрийн махан хоолны нууц жорууд

 

2016-10-17T22:47:17+00:00 2015 оны 05-р сарын 17|Зөвлөгөө|

Leave A Comment