Самартай хар чавга

//Самартай хар чавга

Самартай хар чавга

l;gfrОрц:

  • Хар чавга 200гр
  • Хушга 50гр
  • Цөцгий 100гр
  • Элсэн чихэр /амт оруулах хэмжээгээр/

Хийх арга:

  1. Халуун усанд 2 цагийн турш дэвтээж хөөлгөнө. Самрыг яснаас нь салгаж 4 хэсэг болгон хуваана.
  2. Чавгыг бага зэрэг зүсэж ясыг нь салган аваад оронд нь самар хийнэ. Тусдаа саванд элсэн чихэр, цөцгийг хольж хөөсөртөл нь хутгана.
  3. Шанзалсан чавгыг тавганд өрж дээгүүр нь амталсан цөцгий дусаана.
2016-10-17T22:47:08+00:00 2015 оны 06-р сарын 27|Зөвлөгөө|

Leave A Comment