Рим пицца

//Рим пицца

Рим пицца

pizzaОрц: 4 порц

  • Нухашилсан лооль 200 гр
  • Сармис 2 хумс
  • Майоран 1 х/х
  • Чанамал хиам 150 гр
  • Улаан лооль 4 ш
  • Мөөг /шампиньон/ 100 гр
  • Моццарелла бяслаг 250 гр
  • Оливын тос 3 х/х
  • Давс, нунтаг хар перец

Хийх арга:

  1. Сармисыг хальслаад жижиглэн хэрчиж, майораны хамт нухашилсан улаан лооль дээр нэмж хутгаад, давс перецээр амт тохируулна.
  2. Бүтэн улаан лоолийг угаагаад 8 хуваан хэрчинэ. Мөөгийг угаагаад нимгэн, бяслагийг шоо хэлбэртэй хэрчинэ.
  3. Зуурмагийг 4 хувааж бөөрөнхийлөөд нимгэн илдэнэ. Элдсэн зуурмагт нухашилсан лооль битүү түрхээд дээр нь хиам, хэрчсэн улаан лооль, мөөгийг тарааж тавина.
  4. Дээгүүр нь бяслаг цацаж, оливын тос шүршинэ.
  5. Пиццаг урьдчилан 200 хэм хүртэл халаасан шарах шүүгээнд  ойролцоогоор 25 минут жигнэнэ.

Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл №02 /2013/

2016-10-17T22:50:17+00:00 2013 оны 03-р сарын 10|Зөвлөгөө|

Leave A Comment