Пиццаны зуурмагыг хэрхэн бэлтгэх бэ?

Home/Зөвлөгөө/Пиццаны зуурмагыг хэрхэн бэлтгэх бэ?

Пиццаны зуурмагыг хэрхэн бэлтгэх бэ?

pizzzaОрц: 4 порц

  • Улаан буудайн гурил 350 гр
  • Дрожж 25 гр
  • Бүлээн ус 250 мл
  • Элсэн чихэр 1 чимх
  • Давс 1 ц/х
  • Оливын тос 2 х/х

Хийх арга:

  1. Саванд гурилаа цацаж хийгээд давс нэмж хутгана.
  2. Дрожжийг бүлээн усанд уусгаад элсэн чихэр нэмж хутган 10 минут амраана.
  3. Гурил болон дрожжтой хольцийг нийлүүлж зуураад оливийн тос нэмж нэгэн жигд ямар нэгэн үйрмэг бөөгнөрөлгүй сайхан зуурмаг болтол нь нухаж өгнө.
  4. Зуурмагийг хучаад дулаан газарт 40 минут тавьж хөөлгөнө. Дараа нь дахин сайтарнжхаад пиццаны зуурмаг бэлэн болно.

Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл №02 /2013/

2016-10-17T22:50:17+00:00 2013 оны 03-р сарын 10|Зөвлөгөө|

Leave A Comment