Перси маягаар амталж шарсан өндөг

Home/Зөвлөгөө, Хоолны жор/Перси маягаар амталж шарсан өндөг

Перси маягаар амталж шарсан өндөг

 

Орц

  • 8 ш өндөг
  • 2 ш жижиг сонгино
  • 1 см орчим урттай цагаан гаа
  • 4 ш сармис (хумс)
  • 4 х/х хэрчсэн хятад яншуй
  • 1 чимх давс
  • 3 ц/х масло

Хийх арга

  1. Маслоо хайлуулаад жижиглэн хэрчсэн сонгиноо нэмнэ. Боролтол нь хуураад сармис, хэрчиж бэлтгэсэн цагаан гаагаа нэмнэ.

  2. Хутгаж нийлүүлсэн өндгөө давсаар амтлаад хайруулын таваг руугаа шилжүүлнэ. Зөөлөн гал дээр хутгаж болгоно.
  3. Хэрчиж бэлтгэсэн яншуйгаа нэмээд шарсан төмстэй олгоно.
Порц
1
2017-01-27T15:02:51+00:00 2016 оны 06-р сарын 02|Зөвлөгөө, Хоолны жор|

Leave A Comment