Перси маягаар амталж шарсан өндөг

/, Хоолны жор/Перси маягаар амталж шарсан өндөг

Перси маягаар амталж шарсан өндөг

 

Перси маягаар амталж шарсан өндөг

Course: Өглөөний цай
Servings: 1

Ingredients

  • 8 ш өндөг
  • 2 ш жижиг сонгино
  • 1 см орчим урттай цагаан гаа
  • 4 ш сармис (хумс)
  • 4 х/х хэрчсэн хятад яншуй
  • 1 чимх давс
  • 3 ц/х масло

Instructions

  • Маслоо хайлуулаад жижиглэн хэрчсэн сонгиноо нэмнэ. Боролтол нь хуураад сармис, хэрчиж бэлтгэсэн цагаан гаагаа нэмнэ.
  • Хутгаж нийлүүлсэн өндгөө давсаар амтлаад хайруулын таваг руугаа шилжүүлнэ. Зөөлөн гал дээр хутгаж болгоно.
  • Хэрчиж бэлтгэсэн яншуйгаа нэмээд шарсан төмстэй олгоно.
2017-01-27T15:02:51+08:002016 оны 06-р сарын 02|Зөвлөгөө, Хоолны жор|

Leave A Comment