Орц:
- Сүү 500 гр
- Өндөг 3 ш
- Гурил 280 гр
- Сахар 2 а/х
- Давс 1 ц/х
- Масло 60 гр
Хийх арга:
- Өндөгөө задалж хутгаад сүү, давс, сахар, зөөлрүүлсэн масло зэргээ нэмээд сайтар холино. Үүн дээрээ гурилаа нэмж хийгээд бөөн гурилгүй болтол нь сайтар хутгана.
- Хайруулын тавагаа маслоор арчаад зуурмагнаасаа бага багаар тасалж авч хийгээд зуурмагаа өөрөөр нь эргүүлэн тарааж хоёр талаар нь хайрна.
- Мөн наалддаггүй хайруулын тавганд тосгүй шууд шарж болно.
hot news №201
Leave A Comment