lemon cakeОрц:

  • Дээд гурил  1 стакан
  • Цөцгийн тос  75 гр
  • Элсэн чихэр  ½ ст
  • Нимбэг  ½  ш
  • Өндөг  3 ш
  • Ванилин   2 гр

Хийх арга:

  1. Зөөлрүүлсэн цөцгийн тосыг элсэн чихэр, нимбэгний зөөлөн эд болон ванилинтай нийлүүлж хутгах зуураа өндөгөө аажуухан нэмж зуурна.
  2. Дараа нь гурилаа хийж зуураад хэвэнд хийж 190-200 хэм хүртэл халаасан шарах шүүгээнд 35-60 минут жигнэж болгоно.

Ашигтай зөвлөгөө III – Г.Адьяа, Н.Оюундарь, С.Үржин, С.Сэржмаа УБ, 2009