МИНДАЛЬ САМАРТАЙ ЗАГАС

//МИНДАЛЬ САМАРТАЙ ЗАГАС

МИНДАЛЬ САМАРТАЙ ЗАГАС

Орц: (4 порц)fish-nut

  • Загас (форель) 2 ш
  • гурил 40 гр
  • ургамлын тос 4 х/х
  • давс
  • нунтаг хар перец
  • Сүмс :
  • цөцгийн тос 80 гр
  • миндаль самар 40 гр
  • нимбэгний шүүс 2 х/х
  • давс
  • нунтаг цагаан перец
  • жижиглэж хэрчсэн яншуй 2 х/х

Хийх арга:

 

  1. Цөцгийн тосыг хайлуулаад нунтагласан миндаль самар, давс, перец, нимбэгний шүүс, яншуй нэмж хутгаад сүмс бэлэн болно.
  2. Загасны махыг давс перец цацаж амт тохируулаад гурилд өнхөрүүлж шаргал хайрстай болтол нь шарна.
  3. Дараа нь шарах шүүгээнд хийж 10-15 минут жигнэнэ. Загасны махыг таваглаад дээр нь бэлтгэсэн сүмсээ асгаж өгнө.
  4. Хачирт нь чанасан ногоо өгч болно.
  5. Ширээнд өгөхдөө нимбэгний хэрчмээр чимэглэнэ.
2016-10-17T22:48:18+00:00 2014 оны 08-р сарын 21|Зөвлөгөө|

Leave A Comment