Кимчи 

//Кимчи 

Кимчи 

кимчиЖор: 

  • бөөрөнхий  байцаа  187
  • давс 3
  • булцуут сонгино 100
  • сармис 6
  • нунтаг  улаан повоор 1
  • бэлэн  гарц 185

Хийх арга:

  1. Байцааг  хярж  хэрчээд  саванд хийж  давс  цацаад  хэсэг  хугацаанд байлгана. Булцуут  сонгино, саримсыг  жижиглэж  улаан чинжүүтэй  холиод байцаатай  нийлүүлж  сайтар  хутгана.
  2. Ингээд ваар  саванд  хийж  дээрээс нь  хүндхэн  зүйлээр  даруулж  2-3 хоног  дарж  бэлэн  болгоно.
2016-10-17T22:47:13+08:002015 оны 06-р сарын 10|Зөвлөгөө|

Leave A Comment