Кара Агэ буюу бүрж шарсан тахиа /Karaage/

//Кара Агэ буюу бүрж шарсан тахиа /Karaage/

Кара Агэ буюу бүрж шарсан тахиа /Karaage/

ghhhОрц: 1 хүн

  • Тахианы гуяны ясгүй мах 120 гр
  • Давс 2 гр
  • Хар перец 1 гр
  • Цагаан гаа 2 гр
  • Сармис 2 гр
  • Крахмал 2 ц/х
  • Өндөг ½ ш

Хийх арга:

  1. Тахианы махыг дөрвөлжин хэрчээд давс, перец, үрүүлд үрсэн цагаан гаа, сармисаар амт тохируулж 30 минут байлгана.
  2. Амт оруулж бэлтгэсэн тахианы маханд өндөг, крахмал хийж сайн хольж хутгаад их тосонд шарж болгоно.

 

 

2016-10-17T22:47:17+00:00 2015 оны 05-р сарын 23|Зөвлөгөө|

Leave A Comment