Итали маягийн цэлцэгнүүр

//Итали маягийн цэлцэгнүүр

Итали маягийн цэлцэгнүүр

jellyОрц: 1 хүн

  • Цөцгий 130 мл
  • Элсэн чихэр 1 ц/х
  • Ванилин 1/3 ц/х
  • Желатин 1 ц/х
  • Нимбэгний шүүс 1 ц/х

Хийх арга:

  1. Цэлцэгнүүрт орох бүх бүтээгдэхүүнийг  нийлүүлэн жижиг саванд хийж хутгаад бага зэрэг халаана. Элсэн чихрийг хайлах үед гал дээрээс авч хэвлээд хөргөнө.
  2. Бэлэн болсон цэлцэгнүүрийг нэрсний эсвэл интоортын чанамалтай олгоход зохимжтой.

Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл №06 /2013/

2016-10-17T22:49:49+00:00 2013 оны 06-р сарын 16|Зөвлөгөө|

Leave A Comment