Итали маягаар шарсан хонины мах

//Итали маягаар шарсан хонины мах

Итали маягаар шарсан хонины мах

pepper mutton3Орц: 4 хүн

  • Хонины мах 600 гр
  • Цөцгий 300 мл
  • Нимбэгний шүүс 30 мл
  • Конъяк 50 мл
  • Давс, перец

Хийх арга:

  1. Хонины махыг том томоор хэрчинэ.
  2. Майонез, нимбэгний шүүс, конъяк, давс, перецийг нийлүүлж хутгаад, уг хольцондоо хэрчсэн махаа хийж сайтар хольж хутгаад, савтай нь хөргөгчинд хийж 20 хоног байлгаж амтална.
  3. Үүний дараа амталсан махаа 180 хэм хүртэл халаасан шарах шүүгээнд хийж жигнэж болгоно. Та бүхэн туршаад үзээрэй.
2016-10-17T22:48:46+00:00 2014 оны 02-р сарын 26|Зөвлөгөө|

Leave A Comment