News 2017-10-23T12:15:26+00:00

Артишок гэж юу вэ?

Судлаачдын үзэж байгаагаар артишок нь хүнсний ногоо, жимсний бүлэгт ордоггүй, харин харьцангуй сайн судлагдсан хүнсний болон эмийн зориулалттай ургамал юм. […]

By | 2018 оны 05-р сарын 02|Categories: Зөвлөгөө|0 Comments

Гэрийн нөхцөлд хүрэн манжингийн нөөшилсөн салат хийж сурцгаая!

Нэгэн жигд хэмжээтэй, болц нь гүйцсэн шүүслэг хүрэн манжинг сонгон авна. Витаминлаг байдал болон өнгө үзэмжийг алдагдуулахгүйн тулд хальстай нь чанана. Хүрэн манжингийн том жижгээс хамаарч чаналтын хугацааг хутгаар зөөлөрсөн эсэхийг шалгаж тогтоох ба хэрэв [...]

By | 2018 оны 04-р сарын 25|Categories: Зөвлөгөө|0 Comments

Гэрийн эзэгтэй нартаа…

Төмсний талаархи санамж болон төмсөөр амттай хоол хийж сурцгаая. Өнөөдөр та бүхэндээ төмсний хэрэглээний талаар 10 санамж болон төмсөөр хэрхэн гоё амттай хоол хийх талаар хоолныхоо жор болон хийх арга, бичлэгийн хамт хүргэж байна. Та [...]

By | 2018 оны 04-р сарын 18|Categories: Зөвлөгөө|0 Comments

Та үүнийг мэдэх үү? үргэлжлэл 3…

Бид “антиоксидант” гэсэн vгийг олонтоо сонссон. Харин чухам яг юу болох, юунд агуулагддагийг тєдийлєн сайн мэддэггvй. Тэгвэл антиоксидант гэдэг нь хvний бие организмын нэгдэх исэлдлийг саатуулж, бууруулдаг байгалийн болон хиймэл бодисууд юм. Антиоксидантууд нь чєлєєт [...]

By | 2018 оны 04-р сарын 11|Categories: Зөвлөгөө|0 Comments

Та үүнийг мэдэх үү? Үргэлжлэл 2…

*АНТИОКСИДАНТ* ХҮНИЙ БИЕД ЯМАР ХЭРЭГТЭЙ ВЭ? ЭНЭ ТАЛААР ОЙЛГОЛТТОЙ БОЛОХЫН ТУЛД ЧӨЛӨӨТ РАДИКАЛЫН ТАЛААР ЭХЛЭЭД САЙН МЭДЭЖ АВАХ ХЭРЭГТЭЙ ЮМ БАЙНА. ЗА ИНГЭЭД ЭХЛЭХ ҮҮ!!! Чөлөөт радикал гэж юу вэ? Чөлөөт радикал гэдэг нь нэг [...]

By | 2018 оны 04-р сарын 04|Categories: Зөвлөгөө|0 Comments