News 2017-10-23T12:15:26+00:00

Хаш

Хаш нь ислэг, фолийн хүчил, С, К, В1, В3, В6 аминдэм, кали, магни, манган, фосфор, зэс зэрэг эрдэс бодис агуулдаг. Эдгээр шимт бодисоос гадна хаш нь хлорогенийн хүчил, насусин зэрэг антиоксидант бодисоор баялаг. Хашийг хоолонд тогтмол хэрэглэх нь эрүүл мэндийн олон [...]

By | 2018 оны 01-р сарын 17|Categories: Зөвлөгөө|0 Comments

  Хүрэн манжингийн зууш Хүрэн манжин 150 грӨргөст хэмх 150 грУлаан лооль 100 грБөөрөнхий сонгино 40 грЗууш амтлагч 40 млДавс, хар перец тохиуулж хийнэЦууны хүчил (5%) 1 ц/хЭлсэн чихэр 1 х/хУргамлын тос 1 х/х Хүрэн [...]

Хүрэн манжин

  Хүрэн манжингийн эрүүл мэндийн ач тус: Хүрэн манжинг олон өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх болон эмчлэхэд хэрэглэж байна. Хоногт 500 мл хүрэн манжингийн шүүс тогтмол уухад цусны холестерин, өөх тосны хэмжээг бууруулах, судсыг амраах, тэлэх, цусны [...]

Өргөст хэмхийн ач тус

Өргөст хэмх Өргөст хэмх нь эрүүл мэндийн олон ач тустай: Өргөст хэмхний шүүс нь арьс чийгшүүлэх, тэжээл өгөх, гадаад орчны таагүй нөлөөллөөс хамгаалах ач тустай учир арьсны арчилгаа, эмчилгээнд өргөн хэрэглэнэ. Өргөст хэмхийн найрлагад хорт [...]

By | 2017 оны 12-р сарын 16|Categories: Зөвлөгөө|Tags: , |0 Comments

Амтат чинжүүний ач тус

Амтат чинжүүг тогтмол хэрэглэх нь эрүүл мэндэд олон ач тустай: Илчлэг багатай тул биеийн жин барих үед хэрэглэхэд тохиромжтой. нүдний эрүүл мэндийг хамгаалж, нүдний болор цайхаас сэргийлнэ. Цусны холестериныг бууруулж, судас хатуурахаас сэргийлж зүрх судасны эрүүл мэндийг [...]

By | 2017 оны 12-р сарын 11|Categories: Зөвлөгөө|0 Comments

Шар лууван

Шар луувангийн ач тус    Шар лууван нь ислэг, нийлмэл нүүрс ус, антиоксидант, эрдэс бодис, аминдэмээр баялаг. Шар луувангийн улбар шар өнгийг бета-каротин хэмээх бодис бүрдүүлдэг бөгөөд энэ нь бие махбодод ороод А аминдэм болон хувирдаг. [...]

By | 2017 оны 12-р сарын 08|Categories: Зөвлөгөө|0 Comments