Загасны стейк

//Загасны стейк

Загасны стейк

-fish-steakОрц: 1 хүн

  • Яргай /салмон/загас 250 гр
  • Нухсан төмс  250 гр
  • Юуцай 1 ш
  • Брокколи 30 гр
  • Цэцэгт байцаа 30 гр
  • Амтат чинжүү 1 ш

Сүмсэнд:

  • Нимбэгний шүүс 40 мл
  • Нимбэгний хальс 1 ш
  • Халуун жижиг чинжүү 1 ш

Хийх арга:

  1. Загасны порцлон хэрчсэн цул махыг цөцгийн тосонд шарж болгоно. Цэвэрлэж бэлтгэсэн ногоонуудыг дутуу чанаж болгоно.
  2. Бэлтгэсэн нухсан төмсөн дээр шарсан загасаа тавьж, ногоонуудыг тохируулан чимж таваглана. Дээгүүр нь сүмсээ бага зэрэг дусааж өгнө.

Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл №06 /2013/

2016-10-17T22:49:49+00:00 2013 оны 06-р сарын 16|Зөвлөгөө|

Leave A Comment