Загасан бургер

Home/Зөвлөгөө/Загасан бургер

Загасан бургер

Орц:

  • 250 гр мерлуц загасны ясгүй мах
  • 1 өндөгний цагаан
  • 1 х/х эрдэнэ шишийн цардуул (Мэйзена)
  • Тал аяга шинэ талхны үйрмэг
  • 1 х/х хэрчсэн яншуй, далайн давс болон амтлах төдийн поваари
  • 4 хэрчим чедер бяслаг
  • 4 бургерын талх
  • 2 х/х майонез

Загас, өндөгний цагаан, эрдэнэ шишийн цардуул, тал аяга талхны үйрмэг, яншуй, давс.

Хийх арга:

  1. Амтлагчаа холигчид хийн бөмбөгөн хэлбэртэй болтол машиндана. Дөрөв хуваан котлет хэлбэрт оруулна.
  2. Тэвшин дээгүүрээ үлдсэн талхны үйрмэгээ тараагаад котлетуудаа байрлуулж, талхны үйрмэг цацаж өгнө.
  3. Наалддаггүй хайруулын тавган дээр бага зэргийн оливийн тос хийн дунд зэргийн галаар халааж, хоёр минут орчим котлетийнхаа тал бүрийг бор шаргал эсвэл болтол нь шарна.
  4. Котлет бүр дээр хэрчим бяслаг тавьж хайлуулна. Бургерийн талхаа хувааж тал бүр дээр майонез түрхэн шанцайн навч, хэрчим улаан лооль, загасны котлетоо хавчуулна. Зууханд жигнэсэн төмстэй олгоно.
2017-03-20T18:44:42+00:00 2017 оны 03-р сарын 21|Зөвлөгөө|

Leave A Comment