Орц:
- Аарц 500 гр
- Цөцгий 300 гр
- Нунтаг элсэн чихэр /пудр/ 1 уут
- Желатин 30 гр
- Жимс /хамаагүй/
Хийх арга:
Аарц болон цєцгийгєє тусд нь саванд хийн элсэн чихэр хийж сайтар хутгана /элсэн чихэр тус бvр 2 ц/х/ дараа нь желатинээ зааврынх нь дагуу бэлдээд аарц цєцгийтэйгээ нийлvvлж хутгана. Бэлдсэн хэвэндээ жимсээ хэрчин хийж, бэлдсэн зуурмагаа мөн хийнэ. Ингээд хєргєгчинд 2 цаг байлгаад жимсээр чимэглэнэ. Амттан маань бэлэн боллоо.
hool.mn-s
Leave A Comment