Гэрийн дессерт

Home/Зөвлөгөө/Гэрийн дессерт

Гэрийн дессерт

home-made-desserts-dailyОрц: 5 хүн

  • Жигнэмэг 400 гр
  • Нимбэг 1ш (дунд хэмжээтэй)
  • Зөгийн бал 150 гр
  • Хушганы самар 100 гр
  • Хар шоколад 75 гр
  • Нунтаг сахар 100 гр

Хийх арга:

  1. Жигнэмэг болон нимбэг, самарыг нийлүүлэн машиндана. /Бага зэрэг самар чимэглэлд үлдээнэ./
  2. Машиндсан хольцыг хэвэнд хийж дээгүүр нь зөгийн бал цутгаж өгөөд хөргөгчинд хийж 1 цаг байлгана. Шоколадны хагасыг усан ваннд хайлуулж, үлдсэн хэсгийг үрүүлд үрнэ.
  3. Десертийг хэвнээс нь гаргаж нунтаг сахар дээгүүр нь цацаж үрсэн болон хайлуулсан шоколад, самраар чимэглэнэ.

Эх сурвалж : Гэр гэртээ тогооч сэтгүүл 2014, № 01

2016-10-17T22:48:46+00:00 2014 оны 03-р сарын 05|Зөвлөгөө|

Leave A Comment