Гуляш

Гуляш

566Орц:

  • Үхрийн мах 120 гр
  • Гахайн мах юмуу үхрийн тос 10 гр
  • Цөцгий 20 гр
  • Лаврийн навч, давс, перец, ногоо

Хийх арга:

  1. 25-30 гр дөрвөлжин хэрчсэн махаа давслаад халуун шөл юмуу ус хийгээд битүү жигнэнэ. Хагас цагийн дараа сонгино, халуун ногоо, цөцгийгөө хийгээд болтол нь зөөлөн галаар болгоно.
  2. Хоолоо аягалахдаа шарсан төмс, будаа, мантуутай хольж болно.
2016-10-17T22:48:02+00:00 2014 оны 11-р сарын 17|Зөвлөгөө|

Leave A Comment