Вааранд жигнэсэн загас

/, Хоолны жор/Вааранд жигнэсэн загас

Вааранд жигнэсэн загас

Вааранд жигнэсэн загас

Prep Time25 mins
Cook Time25 mins
Total Time50 mins
Course: Үндсэн хоол
Servings: 2 хүн

Ingredients

  • 500 г загас (500г загасанд 1 ш сонгино)
  • 2-3 ш тємс
  • 1-2 х/х улаан лоолийн нухаш
  • 2 ш давсалсан єргєст хэмх
  • 2-3 х/х цєцгий
  • 1 чимх нунтаг улаан повоор
  • 2 х/х жижиглэн хэрчсэн сонгино
  • 1 стакан ус

Instructions

  • Арилгаж цэвэрлэсэн сонгиныг нарийхан хэрчиж тосонд шараад, вааранд хийж дээрээс нь ус, хэрчсэн тvvхий тємс, нунтаг улаан повоор нэмж шарах шvvгээнд хийнэ.
  • Тємс зєєлєрч ирэх vед ваарыг шарах шvvгээнээс гаргаж, дєрвєлжин хэрчсэн загас, улаан лоолийн нухаш, нарийхан хэрчсэн єргєст хэмх зэргийг хийж, давс, цєцгий нэмээд буцааж шарах шvvгээнд хийж болтол нь жигнэнэ.
  • Таваглахдаа жижигхэн хэрчсэн сонгино цацаж олгоно.
2017-01-26T16:14:48+08:002016 оны 11-р сарын 11|Зөвлөгөө, Хоолны жор|

Leave A Comment